ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η Γερανολιμενική έχει αναλάβει στην Ελλάδα, την αποκλειστική διανομή των πρεμνοφάγων Dipperfox

Δελτίο Τύπου: Η Γερανολιμενική έχει αναλάβει στην Ελλάδα, την αποκλειστική διανομή των πρεμνοφάγων Dipperfox

Press Release: Geranolimeniki has undertaken in Greece, the exclusive distribution of the Dipperfox stallions

 

Πρέμνο ονομάζεται το κούτσουρο που απομένει στη γη μετά το κόψιμο ενός δέντρου. Τα εναπομείναντα πρέμνα τις περισσότερες φορές πρέπει να αφαιρούνται διότι προσβάλλονται από ασθένειες και μικροοργανισμούς που επηρεάζουν τα φυτά σε μία μεγάλη ζώνη ολόγυρά τους. Επιπλέον, στις αστικές περιοχές εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους ατυχήματος (σύγκρουση οχήματος, ανατροπή διερχόμενου πεζού κλπ), καθώς και αισθητικά θέματα.
 
Ο πρεμνοφάγος Dipperfox  μπορεί να προσαρτηθεί ως παρελκόμενο εργασίας σε κάθε είδους χωματουργικό μηχάνημα, από τα πολύ μικρά έως τα πολύ μεγάλα. Είναι υδραυλικός, με αργή περιστροφή ως προς κατακόρυφο άξονα και καταστρέφει το πρέμνο με κοπή (φρεζάρισμα) σε πολλά μικρά κομμάτια, εντός ολίγων δευτερολέπτων. Διεισδύει 500-800 cm κάτω από την επιφάνεια του εδάφους, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα φύτευσης άλλου δένδρου στη θέση του παλαιού.
Υπάρχουν τρία διαφορετικά μοντέλα Dipperfox, 400 – 600 – 850, αναλόγως της διαμέτρου των πρέμνων και αναλόγως του μεγέθους του χωματουργικού μηχανήματος που θα προσαρτηθεί.
Στο διαδίκτυο υπάρχουν δεκάδες βίντεο επίδειξης της λειτουργίας του.

 

Log in